torsdag 25 augusti 2011

Notiser notiser notiser...ett par veckor tillbaka...

33 årig Göteborgare strypt sin mamma och lämnat kroppen i ett skogsområde, han har tidigare dömts till fängelse för att ha misshandlat och hotat sin mor.

Det är fortsatt risk för mjältbrand i Örebro, en ko till död...ont om lingon i Norrland. 4- årig flicka hittade sprängladdning i sandlådan och höll på att få händerna bortsprängda...ja herregud. Trög start för kräftfisket, en av orsakerna till att fångsterna minskar kan vara stress läser jag. Stressade kräftor, ja jösses...ur led är världen...

I Katrineholm har en tjänsteman på socialtjänsten berättat för en kollega att han återfallit till att ha haft sex med minderåriga och istället för att polisanmäla honom ska tjänstemannens kollega har rått honom att radera sina pornografiska bilder på flickorna.

Vad ska behövas för att någon ska slå bakut och skrika stopp i den här världen? Varje år dagarna i ända, vecka ut och vecka in rasslar det in notiser och artiklar skrivs om de mest bestialiska brott och övergrepp överallt i världen. Ska det verkligen vara såhär? Jag bara undrar. Mord och misshandel överallt, jag mår illa på allt.

Jag vill så gärna få må bra men det verkar omöjligt, jag vet inte hur jag ska kunna freda mitt sinne från invasionerna av eländesvarianter här och var. Nu menar jag inte om det är brist på vatten och sådana ilandsproblem som ändå löser sig förr eller senare men detta elände som rör sig som moln över allas våra himlar. Jag beundrar de som kan leva lyckliga och oberörda.


Inga kommentarer: